Еталон якості та смаку

Склад: свинина жирна (37%), яловичина 2с (35%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), білковий стабілізатор (10%), сіль кухонна харчова, меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, стабілізатор: триполіфосфат натрію, екстракти спецій, цукор-пісок, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 10,4 г
- жири: 24,5 г
- калорійність: 262,2 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності сосисок упакованих під вакуумом: 12 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.