Еталон якості та смаку

Склад: свинина жирна (30%), яловичина першого сорту (20%), м'ясо курей обвалене (15%), свинина напівжирна (10%), білковий стабілізатор, сир твердий, меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатор: полі- і трифосфати, цукри, екстракти спецій (мускатний горіх, перець), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 10 г
- жири: 35 г
- калорійність: 328 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.