Еталон якості та смаку

Склад: свинина напівжирна (40%), свинина жирна (20%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (20%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: пірофосфати, прянощі (чорний перець, гірчична мука), цукроза,  антиоксидант: ізоаскорбат натрію, екстракти прянощів (чорний перець, мускатний горіх), рослинний гідролізат, аромат (часник, коріандр), фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 12 г
- жири: 20,7 г
- калорійність: 234,4 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.