Еталон якості та смаку

Склад: яловичина другого сорту (35%), свинина напівжирна (20%), м'ясо птиці обвалене (20%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), білковий стабілізатор (10%), крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатори: полі- і трифосфати натрію, цукри, спеції та іх екстракти, ефірні масла: горіх мускатний, мацис, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 12,4 г
- жири: 12 г
- калорійність: 154,7 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.