Склад: свинина жирна (50%), яловичина вищого сорту (20%), яловичина першого сорту (15%), свинина напівжирна (10%), меланж яєчний, сіль кухонна харчова, цукор- пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 11 г
- жири: 30 г
- калорійність: 318 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
Номер партії співпадає з датою виробництва.