Еталон якості та смаку

Склад: свинина жирна (50%), яловичина вищого сорту (20%), яловичина першого сорту (15%), свинина напівжирна (10%), меланж яєчний, сіль кухонна харчова, цукор- пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 11 г
- жири: 30 г
- калорійність: 318 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.