Еталон якості та смаку

Склад: свинина напівжирна (52%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (20%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.