Склад: свинина напівжирна (52%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (20%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
Номер партії співпадає з датою виробництва.