Еталон якості та смаку

Склад: яловичина 1/с (40%), свинина напівжирна (58%), сіль кухонна харчова,  крохмаль картопляний, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 13 г
- жири: 25 г
- калорійність: 277 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 
75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.