Еталон якості та смаку

Склад: свинина нежирна (45%), свинина напівжирна (20%), сало (20%), яловичина в/с (15%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ДСТУ 4436:2005

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 13 г
- жири: 30 г
- калорійність: 322 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб(цілий виріб), 12 діб(порційне нарізання)

Номер партії співпадає з датою виробництва.