Еталон якості та смаку

Склад: свинина напівжирна (30%), яловичина другого сорту (25%), свинина жирна (24%), білковий стабілізатор, молоко сухе знежирене, меланж яєчний, крохмаль картопляний, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію. 

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 10,4 г
- жири: 23,7 г
- калорійність: 254,3 ккал

Умови зберігання при температурі: від 2°С до 4°С
та відносній вологості повітря:
 не вище 80%

Строк придатності ковбаси: 20 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.