Еталон якості та смаку

Склад: свинина нап./ж (60%), яловичина в/с (20%), яловичина 1с (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ДСТУ 4436:2005

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 12 г
- жири: 22 г
- калорійність: 246 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)

Номер партії співпадає з датою виробництва.