Склад: свинина нап./ж (60%), яловичина в/с (20%), яловичина 1с (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 12 г
- жири: 22 г
- калорійність: 246 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)
Номер партії співпадає з датою виробництва.