Еталон якості та смаку

Склад:  свинина не/ж (40%), яловичина в/с (35%), сало (25%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиокислювач: аскорбінат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ДСТУ 4436:2005

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 13 г
- жири: 28 г
- калорійність: 304 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)

Номер партії співпадає з датою виробництва.