Еталон якості та смаку

Склад: яловичина першого сорту (25%), філе куряче (20%), свинина жирна (18%), свинина напівжирна (15%), білковий стабілізатор (10%), молоко сухе знежирене, меланж яєчний,  крохмаль картопляний, сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і трифосфати натрію, спеції та екстракти спецій (перець, мускатний горіх), підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 13,5 г
- жири: 16,4 г
- калорійність: 201,5 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси: 5 діб,  упакованої під вакуумом: 15 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.