Еталон якості та смаку

Склад: свинина напівжирна (40%), свинина жирна (30%), яловичина вищого сорту (20%), молоко сухе знежирене, меланж яєчний, сіль кухонна харчова, стабілізатори: ди- і триполіфосфосфати, екстракти спецій, цукри, аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 12 г
- жири: 23 г
- калорійність: 252 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.