Еталон якості та смаку

Склад: свинина напівжирна (30%), яловичина другого сорту (22%), м'ясо курей обвалене (20%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, рослинний білок, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, часник свіжий очищений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 12 г
- жири: 12,6 г
- калорійність: 162,2 ккал

Умови зберігання при температурі: від 2°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 не вище 80%

Строк придатності ковбаси: 20 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.