Еталон якості та смаку

Склад: філе куряче (70%), сало хребтове (30%), сіль кухонна харчова, декстроза, прянощі (часник, цибуля, коріандр), глутамат натрію, аскорбінова кислота, ароматизатор, екстракти прянощів (паприка, чорний перець), стартова культура, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: суміш прянощів (сезам, паприка, часник, каррі, куркума, тим'ян, майоран), желатин.

ТУ У 10.1-36287755-004:2012

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 25,3 г
- жири: 43,5 г
- калорійність: 493 ккал

Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.