Еталон якості та смаку

Склад: сало хребтове, яловичина в/с (45%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець червоний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: суміш прянощів (зерна гірчиці, чорний перець, цибуля), желатин.

ДСТУ 4427:2005

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 12 г
- жири: 63 г
- калорійність: 635 ккал

Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.