Склад: яловичина першого сорту (70%), жир яловичий (30%) сіль кухонна харчова, спеції (перець чорний, коріандр), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартова культура, фіксатор кольору: нітрит натрію Декоративне покриття: зерна гірчиці, желатин.
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13,1 г
- жири: 32,5 г
- калорійність: 345,4 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
Номер партії співпадає з датою виробництва.