Еталон якості та смаку

Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове, свинина напівжирна (20%), яловичина в/с (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.  

ТУ У 10.1-36287755-004:2012

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 18,3 г
- жири: 62,9 г
- калорійність: 693 ккал

Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря:
 від 75% до 78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.