Еталон якості та смаку

Склад: яловичина вищого сорту (35%), свинина нежирна (35%), сало хребтове, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, кардамон мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: суміш прянощів (зерна гірчиці, чорний перець, цибуля), желатин.

ТУ У 10.1-36287755-004:2012

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 20 г
- жири: 54,1 г
- калорійність: 566,5 ккал

Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.