Еталон якості та смаку

Склад: м’якуш тазостегнової частини зі свинини (100%), цибуля свіжа ріпчаста, сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро-і трифосфати; глюкозний сироп, згущувач: каррагинан; декстроза, лактоза, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, натуральний аромат м’яса.

ТУ У 15.1-36287755-001:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 13 г
- жири: 25 г
- калорійність: 190 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 4°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності продукту: 5 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.