Еталон якості та смаку

Склад:  м’якуш тазостегнової частини зі свинини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро-і трифосфати; глюкозний сироп, згущувач: каррагинан; декстроза, лактоза, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, натуральний аромат м’яса, підсилювач смаку: глутамат натрію, часник свіжий очищений, перець чорний мелений.

ТУ У 15.1-36287755-003:2011

Маса нетто: 0 кг

Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 
- білки: 15,1 г
- жири: 27 г
- калорійність: 303,4 ккал

Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря:
 75%-78%

Строк придатності буженини упакованої під вакуумом: 15 діб

Номер партії співпадає з датою виробництва.